"Naša škola pruža cjelodnevnu sigurnost vašoj djeci, zrači bosanskim kulturnim duhom te uči našu djecu lijepom moralu, ponašanju i poštovanju prema drugim kulturama, vjerama, običajima i navikama pojedinaca."

Elektronska prijava za upis!

Dan učitelja

Svim učiteljima i nastavnicima čestitamo 5. oktobar, Dan učitelja!

 

 

 

Humanitarni turnir u malom nogometu

Povodom Dječije nedjelje u našoj školi je organizovan humanitarni turnir u malom nogometu za učenike od V do VIII razreda. Prikupljeni novac je uplaćen za liječenje dječaka Emana Salića iz Vogošće.
 

2. mjesto na V međunarodnom plivačkom mitingu "Sharks Cup 2019"

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naša učenica Ajša Sarvan, je na V međunardnom plivačkom mitingu "Sharks Cup 2019", održanom dana 28.09.2019. godine, osvojila drugo mjesto u plivačkoj kategoriji delfin na 50 metara, preplivavši zadanu rutu za 43.05 sekundi. Čestitamo!

Oglas o prijemu Pedagoga škole

 

U skladu sa Zakonom o osnovnom odgoju i obrazovanju (Sl.novine Kantona Sarajevo broj. 23/17 i 33/17) Pravila Prve private osnovne škole “Isa-beg Ishaković” Sarajevo, te, Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta Prve private osnovne škole “Isa-beg Ishaković” Sarajevo, raspisuje se:

 

O G L A S

Poruka direktorice

PPOŠ “Isa-beg Ishaković” je spoj tradicije i kvaliteta, škola koja ide u korak s vremenom, ali i dalje njeguje one tradicionalne vrijednosti bez kojih ne bismo bili tu gdje jesmo.

Pages

SEDEF

Lokacija

BiH
Banjalučka bb, 
71 000 Sarajevo,
Bosna i Hercegovina

Kontakt

Tel.+387 33 957 496

Fax.+387 33 957 495

Email info@isabeg.edu.ba

http://www.isabeg.edu.ba

randomness