"Naša škola pruža cjelodnevnu sigurnost vašoj djeci, zrači bosanskim kulturnim duhom te uči našu djecu lijepom moralu, ponašanju i poštovanju prema drugim kulturama, vjerama, običajima i navikama pojedinaca."

RASPORED ISPITA NA CAMBRIDGE PROGRAMU

 

 

 

Ovdje možete naći sedmični raspored testova za predmete na Cambridge programu:

Prvo polugodište (winter term):

NAŠ FUDBALSKI TIM PROŠAO U POLUFINALE LIGE OSNOVNIH ŠKOLA

U nedjelju, 19.11.2017.godine, fudbalski tim naše škole je pobijedio OŠ "Velešićki heroji" u četvrt finalu rezultatom 0:3 i time dospio u POLUFINALE!

Učenici trećih razreda posjetili Argetu d.o.o

U srijedu, 14.11.2017.godine, učenici trećih razreda naše škole su posjetili "Argetu d.o.o". U pratnji svojih razrednica Aide Hećimović i Aide Dučić te nastavnica Jasmine Kunić i Ajle Karčić, učenici su imali priliku da vide gdje se pravi jedan od djeci omiljenih namaza. Imali su priliku da razgovaraju sa uposlenicima "Argete" i postave im pitanja, a kao šlag na tortu su dobili prigodne Argeta paketiće.

Učenici sa pedagogicom prisustvovali javnoj promociji projekata "Razvoj smjernica za prevenciju nasilja nad djecom u BiH"

Predstavnici učenika IX-ih razreda Jusufović Farah, Željo Amna, Efendić Riad i Huakara Kerim su zajedno sa pedagogicom Eminom Džuho prisustvovali javnoj promociji projekta "Razvoj smjernica za prevenciju nasilja nad djecom u Bosni i Hercegovini prilagođenih djeci" koja se održala u Networks Centru u srijedu 15.11.2017.godine. Učenici su imali priliku da čuju izlaganja istaknutih predstavnika brojnih vladinih i nevladinih organizacija koje se bave prevencijom nasilja nad djecom.

Pages

SEDEF

Lokacija

BiH
Banjalučka bb, 
71 000 Sarajevo,
Bosna i Hercegovina

Kontakt

Tel.+387 33 957 496

Fax.+387 33 957 495

Email info@isabeg.edu.ba

http://www.isabeg.edu.ba

randomness